Kerem Bursin'den üzücü haber

Kerem Bursin'den üzücü haber
Mavi Mağara filminin çekimlerinin başlayacağı esnada rahatsızlanan Kerem Bursin'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. Apar topar çekimler ileri bir tarihe ertelendi.

Çekimleri başlayacak olan Mavi Mağara film setinden üzücü haber geldi. Günlerdir reklam çekimleri süren Kerem Bursin tam bu filmin çekimlerine başlanacakken rahatsızlandı. Yapılan testler sonucu koronavirüs olduğu tespit edilen oyuncu tedaviye başlarken çekimler de ileri bir tarihe ertelendi.

Kerem Bursin koronaya yakalandı

Mavi Mağara çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Kerem Bursin’den üzücü haber geldi. Birkaç günden beri reklam çekimlerinde olan ünlü oyuncu Mavi Mağara filmi çekimlerine başlamak üzere iken rahatsızlandı. Film provalarında hazırlıklar sürerken Bursin test yaptırdı. Test sonucu korona virüs olduğu anlaşılınca set ileri bir tarihe ertelendi. Senaryosunu Kerem Bursin’in kendisinin kaleme aldığı filmde oyuncu başrolde Cem isimli bir askere hayat verecek. 

Çekimler ileri bir tarihe ertelendi

2 Nisan’da çekimlerin başlaması planlanan filmin başrollerinde Kerem Bursin ile birlikte Devrim Özkan da yer alacak. Mavi Mağara sinema filminin ilk çekimleri İstanbul’da başlayacak olup daha sonra çekimler Antalya’nın Kaş İlçesinde devam edecek. Kerem Bursin’in koronavirüse yakalanması sonrası çekimleri ileri bir tarihe ertelenen filmin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. 

Kerem Bursin aynı zamanda filmin yapımcı ortağı

Ay Yapım ile özel anlaşması olan Kerem Bursin gibi Devrim Özkan’ında Ay Yapım ile 4 yıllık bir anlaşması bulunuyor. Aşk ve dram türündeki Mavi Mağara filminin yapımı Ay Yapım ile beraber Braveborn Films’e ait. Braveborns Film Kerem Bursin ile Kemal Çökelek’in ortaklığında bir şirket. 

Kerem Bursin kim?

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan Kerem Bursin 12 yaşındayken ailesiyle ABD’ye taşındı. Burada oyunculuk üzerine ve pazarlama iletişimi üzerine eğitim aldı. Türkiye’nin yanı sıra ABD, BAE, İskoçya, Endonezya gibi ülkelerde yaşayan genç oyuncu çift dil ile (Türkçe ve İngilizce) hem Türkiye’de hem de Holywood’da oyunculuk yapmaktadır.2013’te Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisi ile meşhur oldu. Çağan Irmak’ın Unutursam Fısılda filminde müzisyen Erhan rolünü canlandırdı. Yiğit Kılıç karakteri ile Şeref Meselesi dizisinde oynarken aynı karakterle Ulan İstanbul dizisine de konuk oldu. 2020-2021 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan ve başrollerini Hande Erçel ile paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisindeki Serkan Bolat karakteri ile hayran kitlesini genişletti.

29-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar