8 Ocak Pazartesi Reyting Sonuçları

8 Ocak Pazartesi Reyting Sonuçları
8 Ocak Pazartesi reyting sonuçları. Ömer, Safir, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde nasıl mücadele etti? İşte dünün reytingleri.

8 Ocak Pazartesi reyting sonuçları merak ediliyor ve araştırılıyor. Televizyon ekranları, dün akşam nefes kesen rekabetin merkezi oldu. Prime time'da yayınlanan Ömer, Safir, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star yeni bölümleriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Her biri kendi kategorisinde iddialı olan bu yapımlar, reyting sıralamalarında nasıl bir performans sergiledi? İşte dünün reyting sonuçları…

Reyting Sonuçları Açıklandı

Total izleyici kategorisinde dün en çok izlenen yapım Star TV'de yayınlanan ‘Ömer’ dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında ‘Survivor All Star’, üçüncü sırada ‘Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’, dördüncü sırada, ‘Esra Erol’da beşinci sırada ise ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ yer aldı.

AB izleyici kategorisinde; büyük ilgi uyandıran dizilerden biri olan Ömer, STAR TV ekranlarında birinci sırada yer alırken, Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star, ikinci sırada yer buldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi adlı tarihi dizi ise TRT 1'de üçüncü sırada yer alarak büyük bir izleyici kitlesi elde etti. Fox kanalındaki Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber programı dördüncü sırada yer alırken, beşinci sıradaki Muge Anli ile Tatli Sert, ATV izleyicilerini ekrana kilitleyen bir diğer popüler yapıma dönüştü.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1OMERSTAR TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBITRT 1
4ESRA EROL'DAATV
5SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
6MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
7ATV ANA HABERATV
8SAFIRATV
9OMER (OZET)STAR TV
10SHOW ANA HABERSHOW TV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1OMERSTAR TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBITRT 1
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6OMER (OZET)STAR TV
7SURVIVOR ALL STAR OZETTV8
8ESRA EROL'DAATV
9KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBI (OZET)TRT 1
10ATV ANA HABERATV

 

ABC+1 İLK 10 PROGRAM

1OMERSTAR TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBITRT 1
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6ESRA EROL'DAATV
7OMER (OZET)STAR TV
8ATV ANA HABERATV
9SAFIRATV
10SURVIVOR ALL STAR OZETTV8


Reyting nedir?

Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir.

Günümüzde bir çok izleyici, takip ettiği programların izlenme oranları ile yakından ilgileniyor olsa bile, reytingler aslında izleyiciyi etkileyen bir durum değildir. Sistemin tek amacı televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmak ve reklamlarını en doğru şekilde kullanmasını sağlamaktır.

Aynı zamanda ölçümlemeye dahil olan kanallar, yayınladıkları yapımların izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, yayın hayatına devam etmesi veya final yapması konusunda karar vermektedirler.

8 Ocak Pazartesi reyting sonuçlarının ilk 100 sıralamasını TİAK'ın aldığı karar nedeniyle yayınlayamıyoruz.

09-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler