15 Ocak Pazartesi Reyting Sonuçları

15 Ocak Pazartesi Reyting Sonuçları
15 Ocak 2024 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Safir, Survivor All Star ve Ömer mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte dünün reyting sonuçları.

TİAK (Televizyon İzleme Araştırma Komitesi) tarafından ölçümlenen reyting sonuçları belli oldu. 15 Ocak Pazartesi günü Fox TV'de yayınlanan ‘Kızıl Goncalar’ RTÜK cezası nedeniyle yayınlanmadı. TRT 1'de yayınlanan ‘Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi’ dizisi ise yeni bölüm yetişmediği için ekranlarda olmadı. 15 Ocak 2024 reyting mücadelesi ‘Survivor All Star, ’Ömer' ve ‘Safir’ dizileri arasında gerçekleşti. Peki dünün reytinglerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingler.

15 OCAK REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici kategorisinde dün en çok izlenen yapım tv8'de yayınlanan ‘Survivor All Star’ oldu. Star TV'de yayınlanan ‘Ömer’ dizisi listenin ikinci sırasında, Atv'de yayınlanan ‘Safir’ ise altıncı sırada günü tamamladı. ‘Esra Erol’da üçüncü, ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ dördüncü, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ ise beşinci sırada yer alan yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM
1SURVIVOR ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3ESRA EROL'DAATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6SAFIRATV
7ATV ANA HABERATV
8SHOW ANA HABERSHOW TV
9HIZLI VE OFKELI HOBBS VE SHAW (Y.S)KANAL D
10KANAL D ANA HABERKANAL D

 

AB izleyici kategorisinde günün en çok izleneni ‘Ömer’ dizisi oldu. ‘Survivor All Star' ikinci, ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ üçüncü, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ dördüncü, ‘Ömer’ özet bölümü ise beşinci sırada yer aldı. Total'de altıncı sırada kendine yer bulan ‘Safir’ dizisi AB'de ilk onda yer alamadı.

AB İLK 10 PROGRAM
1OMERSTAR TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5OMER (OZET)STAR TV
6ESRA EROL'DAATV
7KANAL D ANA HABERKANAL D
8SURVIVOR ALL STAR OZETTV8
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10HIZLI VE OFKELI HOBBS VE SHAW (Y.S)KANAL D

 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM
1OMERSTAR TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5ESRA EROL'DAATV
6OMER (OZET)STAR TV
7SHOW ANA HABERSHOW TV
8KANAL D ANA HABERKANAL D
9HIZLI VE OFKELI HOBBS VE SHAW (Y.S)KANAL D
10SAFIRATV

REYTİNG NEDİR?

Reyting, dilimize İngilizce kökenli "rating" kelimesinden geçmiş ve televizyon dünyasında yaygın olarak kullanılan bir terimdir. Bu sistem, televizyon kanallarının ve programların izlenme oranlarını ölçerek derecelendiren bir ölçümdür. İzleyici kitlesinin büyüklüğünü ve hangi programların daha fazla ilgi çektiğini belirleyerek, televizyon kanallarına ve program yapımcılarına önemli veriler sunar.

Günümüzde birçok izleyici, takip ettikleri programların izlenme oranlarına büyük bir ilgi gösterse de reytingler aslında izleyiciyi doğrudan etkilemeyen bir durumdur. Bu sistem, özellikle televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmayı ve reklamlarını daha etkili bir şekilde yönetmelerini sağlamayı amaçlar.

Televizyon kanalları, yayınladıkları içeriklerin izlenme oranlarına göre kararlar alarak, yayın hayatlarına devam etme veya final yapma konusunda yönlendirici bir rol oynarlar. Reytingler, medya sektöründe önemli bir ölçüt oluşturarak televizyon endüstrisindeki çeşitli paydaşlara değerli bilgiler sunar.

15 Ocak Pazartesi reyting sonuçlarının ilk 100 sıralamasını TİAK'ın aldığı karar nedeniyle yayınlayamıyoruz.

16-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar